KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Bilovi ukusni vikendi

Ova serija prati omiljenog australijskog kuvara Bila Grejndžera koji provodi najneobičnije i najprimamljivije kulinarske vikende koje ćete ikad videti. On priprema i isprobava ukusna jela i ne libi se da isprlja ruke dok za sebe nabavlja izvrsnu svežu hranu.

Svakog vikenda pratimo Bila koji odlazi na gastronomski vikend drugačiji od ostalih. Bilovi recepti su brzi i jednostavni, ali su i odlični za druženje. Uvek su zasnovani na svežini pijace i uvek imaju neki neočekivani Bilov trik. Kuda god da pođe, Bil priprema izvrsnu hranu koristeći lokalne proizvode. Nabavka hrane je ta koja će seriji dati novi kvalitet. Da bi nabavio najbolje proizvode, Bil će morati da se pomuči. Možda će morati da iskopa krompir, peca sardine ili izroni školjke.

Gledaćemo kako Bil i njegovi prijatelji uživaju u dobroj hrani i dobrom društvu, i videćemo kako sunce polako zalazi dok gosti odlaze kući. Bil se zatim vraća kući spreman da započne radnu nedelju osvežen savršenim vikendom.