KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Bon Appetit

Emisiju “Bon Appetite” vodi kulinarski par Lora i Stojan. U svakoj epizodi oba kuvara predstavljaju proste i proverene recepte svetske kuhinje. Uz recepte, ovi kuvari dele dosta korisnih činjenioca o hrani i pokazuju osnovne tehnike i metode u kulinarstvu. U kuhinji, Lora i Stojan, izdvajaju brza jela za ljude s puno obaveza, proste recepte kao i one za kuvare početnike.

Lora

Lora Najdenova je rođena 1987. u Sofiji. Diplomirala je srednju turističku u Sofiji i specijalizovala se za Francusku, Italiu, Nemačku i Španiju.

Radila je za Fair Play lanac internacionalnih hotela i restorana i za porodični restoran the Flowers kao zamenik šefa kuhinje.

Stojan

Stojan Sejmenski je rođen 1980. u Plovdivu. Diplomirao je na tehnološkom koledžu Džon Atanasov i na Univerzitetu za tehnologiju hrane u Plovdivu.

Stojan je bivši igrač PFC "Botev Plovdiv".

Profesionalno se bavi kulinarstvom 13 godina.

Radio je u Americi u američkoj kući u Kempinski Hotel Zografski. Bio je šef u Pastarito restoranu kao i u lancu restorana Fancy.

Lora i Stojan su postali kulinarski tim 2011. Do sada su snimili preko 1800 epizoda...

Najnoviji recepti