KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Borba kuvara amatera: Portugalija

24 kuvara u usponu iz svih krajeva zemlje moraće da dokažu da umeju da pripreme najpopularnija jela iz svojih regija. U prvih dvanaest epizoda posetićemo 12 regija i upoznaćemo lokalne perspektivne kuvare. Oni će se suočiti u izazovu u kojem će morati verodostojno da pripreme ili reprodukuju (koristeći nove sastojke) tipično jelo ili desert iz svoje regije. Jela će oceniti poznati lokalni kuvar, glavni kuvar ili naš voditelj. Pobednici će u polufinalu biti podeljeni u grupe u kojima će morati da pripreme jela iz svojih regija koristeći iste sastojke.

Svaka epizoda je snimljena u drugom delu Portugalije i prikazuje lepotu okruženja, lokalnu kulturu i gastronomske specifičnosti.

Svaka epizoda će biti gastronomska razglednica koja otkriva tajne pojedinih regiona. Biće prikazano ukupno 12 regiona: Azori, Madeira, Algarve, Beira Interior, Beira Litoral, Doru (Porto), Lisabon i Estremadura, poluostrvo Setubal, Alentežo, Minho, Ribatežo i Traz-už-Montiš i Altu Doru.

Najnoviji recepti