KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Božićni specijal Džejmija Olivera

Džejmijev spektakularni Božić

Božić nije samo jedan dan u godini. Njega predstavljaju i svi prelepi dani oko njega. Velike ukusne večere, sezonske proslave i predivna okupljanja sa prijateljima i porodicom, vreme za najukusniju hranu koju ćete jesti te godine.

U ovoj specijalnoj jednosatnoj božićnoj epizodi prepunoj ukusa, Džejmi će pokazati neka predivna jela, slatka i slana. Jela koja čine srž obroka, koja se pamte, spremljena čak i na sam dan Božića.

Džejmijevo Badnje veče pravi je predbožićni dar koji mora da se vidi kako bi proslava bila ukusna i bez stresa.

Božićno kuvanje može da deluje kao najteži kulinarski izazov u godini. Zato, bez obzira na to da li ste iskusni kuvar ili tek početnik, Džejmi želi da Božić svima bude najbolje iskustvo.

Pomoći će nam da poboljšamo sezonsko kuvanje sa svojim proverenim receptima i pametnim idejama da u poslednji čas poboljšate svoje planove. Pokazaće svoje najbolje savete i ideje kako da napravite klasične božićne recepte koji će biti ukusniji nego ikada pre. Iako ste već sve kupili, Džejmi će vam pokazati kako da dodate novi sjaj omiljenim p...