Braća Herbert: Majstori kuhinje

Braća Herbert: Majstori kuhinje

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Subota 1 oktobar u 16:00

  Glad (E01 - S01)

 2. Subota 1 oktobar u 16:30

  Post (E02 - S01)

 3. Nedelja 2 oktobar u 01:45

  Glad (E01 - S01)

Sinopsis

Uživajte u svetu brašna, vatre i ručnog rada sa "Neverovatnom pekarskom braćom". Pekar pete generacije, Tom i njegov brat Henri, kuvar i mesar, vode gledaoce u kuhinju i otkrivaju tajne pekarskog zanata, usavršavane godinama.

Epizode

 • 1

  Kafe "Sirena"

  +

  Prva stanica braće Herbert je najpopularnije odmaralište u Velikoj Britaniji, Blekpul. Len i Babs Kertis vode kafe "Sirena" proteklih 16 godina. To je pravi blekpulski porodični biznis.

  Sledeće na programu
  Nedelja 9 oktobar u 16:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 oktobar u 01:45
  Na 24Kitchen
 • 2

  London

  +

  U drugoj epizodi, braća se nalaze u Londonu, gde odlaze u "Kuhinju u Tornju". To je restoran nadomak Londonske tvrđave. Tomov i Henrijev zadatak je da pomognu vlasnici Seli i menadžeru Endruu da učine svoj restoran boljim od drugih.

 • 3

  Devon

  +

  U trećoj epizodi, braća odlaze u Eksmut u Devonu. Grad ima sve draži engleskog priobalskog gradića, od sunca do mora i plaža. Leti ovde dolazi hiljade turista u potrazi za dobrim provodom koji neće biti preskup.

 • 4

  Stratford na Ejvonu

  +

  U četvrtoj epizodi braća odlaze u Stratford na Ejvonu. Gradić kao sa razglednice, pršti od tjudorske prošlosti i njegove istorijske znamenitosti posećuju milioni turista svake godine. Džin Haslam vodi gradski "Deli kafe", ima redovne goste, ali želi da privuče nove.

 • 5

  Borton na vodi

  +

  U petoj epizodi, Tom i Henri su na svom terenu. Restoran Kestenovog drveta u prelepom Bortonu na vodi, u Kotsvoldu, u vlasništvu je Ričarda Čerča i Su Vud. Borton na vodi prepun je restorana i kafića, i Tom i Henri moraju da smisle meni po kojem će se restoran Ričarda i Su izdvojiti.

 • 6

  Jork

  +

  U šestoj epizodi, braća Herbert odlaze u pekaru Korniš, u centru Jorka, koju vode Ričard i Fiona Parkinson. Međutim, zbog velike konkurencije, prodaja ne ide najbolje. Tom i Henri žele da pomognu i spremaju tri jela, tražeći od gostiju da glasaju koje jelo treba da ode na stalan meni.

 • 7

  Božić

  +

  Braća Herbert oblače svoje božićne džempere i pokreću svoju peć na drva, za jednu posebnu epizodu. Tom i Henri kuvaju raznolika praznična jela sve do Božića. Zaboravite na punjenu ćurku i šlag na torti, Tom i Henri imaju 12 recepata za 12 dana do Božića.