KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Anabel Langbejn

Anabel Langbejn

Anabel Langbejn
Anabel Langbejn je poznati kulinarski ekspert s Novog Zelanda i autor čak 18 knjiga o kuvanju. Njene knjige su prevedene na mnoge jezike i preko 2 miliona primeraka je prodato u Evropi, Severnoj Americi i Australiji.

Anabel je diplomirala botaniku Linkoln univerzitetu. Uzgaja ono najpotrebnije za nju i njenu porodicu u organskoj bašti u svom domu u Oklandu, kao i u svojoj kolibi, koja se nalazi na obali jezera Uanaka.

"Znanje i razumevanje kako biljke rastu veoma je korisno kada je u pitanju kuvanja", kaže Anabel. Ona je član Saveta za održivi razvoj Novog Zelanda i strastveni zagovornik upotrebe sezonskih sastojaka u kuhinji.

"Okupiti prijatelje i porodicu za stolom uz jednostavnu, ali izuzetnu hranu je najlakše što možete da uradite. To i pokušavam da dočaram u mojoj emisiji - kako da kuvate sa zadovoljstvom, na radost svojih prijatelja".