Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement
Deni Jansen

Deni Jansen

Deni Jansen
Odmah posle srednje škole Deni Jansen (1979) je znao da želi da postane kuvar ili ugostitelj. Išao je u kuvarsku školu u Bredi, pohađajući program „Učim i radim”. Vrednim radom i talentom kročio je sebi put od stonegrill restorana do onih prestižnih.

Negde na tom putu, otkrio je svoju “slatku stranu” i odlučio da se koncentriše na poslastice. Radio je kao glavni poslastičar u nekoliko restorana i hotela. 2001. Godine, na poziv Rudolfa van Vina, pridružio se timu emisije “Život i kulinarstvo”. Pet godina kasnije počinje da radi na časopisima Culinaire Saisonnier i Pâtisserie & Desserts.

Radio je na nekoliko knjiga, učestvovao u mnogim poslastičarskim takmičenjima.

Pasionirani je kolekcionar starih kuvara. Poseduje čak dokumenta iz 1620. godine!

Voli kada jelo ima dušu. Njegova ljubav prema kuvanju potiče od ljubavi prema porodici i uživanju u zajedničkom obroku: “Dobar obrok ne podrazumeva dobar restoran, jastoge ili kavijar. Najviše od svega volim da ručam sa svojom porodicom. Najvažnije je da se dobro osećate.”