KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Hari Istvud

Hari Istvud

Hari Istvud
Hari Istvud obožava kuvanje! Ona je poznata po svom originalnom, nekonvencionalnom i maštovitom pristupu smanjenju kalorija u slatkišima i poslasticama koje priprema. Fokusirana je na kreiranje jednostavnih i isprobanih recepata koji svaki put uspevaju.

Prvo predstavljanje pred televizijskom publikom imala je 2007. kao domaćin emisije "Kuvanjem do mršavljenja", koja je emitovana u udarnom terminu na britanskom kanalu "Channel 4". Kasnije je vodila i američku verziju emisije. Hari je autor tri kuvara - "Crveni spomot i čokoladna patnja", "Mršava francuska kuhinja" i "Salata za sva godišnja doba".

Hari veruje da ljubav prema slatkišima nije razlog za samokažnjavanje, jer to ne mora loše da utiče ni na naše zdravlje, ni na našu vitku liniju. Hari je uspela da jasno dokaže ovu tvrdnju u emisiji "Moj sladak život u Parizu" koja se prikazuje na 24Kitchen kanalu.

Za Hari je hrana kao jezik kojim govori, a sastojci su oni koji ga čine živim i razumljivim. Ovo je inspiriše da nastavi s pripremanjem i pisanjem o hrani.