KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Hide de Brabander

Hide de Brabander

Hide de Brabander
Hide de Brabander (1980) oduvek želi da bude umetnik, međutim kad mu je bilo 14 godina, odlučio je da postane majstor za testo i kolače. Inspirisan kuvarom koji je radio preko puta njegove kuće upisao se u pekarsku školu ne znajući u šta se upušta.

Ono što jeste znao, bilo je to da kuvar i umetnik imaju nešto zajedničko: kao kuvar ceo dan radite s ukusima, bojama i teksturama, dajući sve od sebe da ih uklopite u jela. I tako se ispostavilo da je Hideov dečački san postao java.

Nakon što je radio u poznatim poslastičarnicama i restoranima, Hide je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke i započne svoj biznis. U svojoj novoj firmi, Snovi o magnoliji (koju takođe zove i "Poslastičarnica za odrasle"), Hide sada može da kombinuje svoje znanje i iskustvo. Od nedavno je postao i jedan od kuvara na kanalu 24Kitchen.

Hide je postao poznat po svom savršenom nugatu, dostupnom u mnogo različitih ukusa i kombinacija. Pored savršenog nugata, Hide još sprema makarone, torte, slatkiše i mnogo toga drugog.

Svaka epizoda se bavi nekom od osnovnih tehnika koju on zatim nadograđuje i koristi da bi spremio predivno jelo.