Hide de Brabander

Hide de Brabander

Bio

Hide de Brabander (1980) oduvek želi da bude umetnik, međutim kad mu je bilo 14 godina, odlučio je da postane majstor za testo i kolače. Inspirisan kuvarom koji je radio preko puta njegove kuće upisao se u pekarsku školu ne znajući u šta se upušta.

Ono što jeste znao, bilo je to da kuvar i umetnik imaju nešto zajedničko: kao kuvar ceo dan radite s ukusima, bojama i teksturama, dajući sve od sebe da ih uklopite u jela. I tako se ispostavilo da je Hideov dečački san postao java.

Nakon što je radio u poznatim poslastičarnicama i restoranima, Hide je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke i započne svoj biznis. U svojoj novoj firmi, Snovi o magnoliji (koju takođe zove i "Poslastičarnica za odrasle"), Hide sada može da kombinuje svoje znanje i iskustvo. Od nedavno je postao i jedan od kuvara na kanalu 24Kitchen.

Hide je postao poznat po svom savršenom nugatu, dostupnom u mnogo različitih ukusa i kombinacija. Pored savršenog nugata, Hide još sprema makarone, torte, slatkiše i mnogo toga drugog.

Svaka epizoda se bavi nekom od osnovnih tehnika koju on zatim nadograđuje i koristi da bi spremio predivno jelo.

Recepti