Munir Toub

Munir Toub

Munir Toub (1978) radio je u nekoliko restorana u južnom delu Holandije.

Munir je uvek znao kako želi da se profesionalno razvija, što uključuje i želju da prenese svoje znanje na mlade i talentovane ljude. Nakon što je diplomirao kao nastavnik, on je počeo da predaje u Regionalnom profesionalnom centru u Ajndhovenu.

Munirov idol u kuvanju je njegova majka. Kada je počeo da pomaže svojoj majci u kuhinji, on je shvatio da želi da poboljša ove veštine. "Malo rada u kuhinji može vam doneti veliko zadovoljstvo. Još kao mali video sam da dobro pripremljena hrana ima moć da usreći ljude. "

Munir je odrastao sa arapskom kuhinjom i njegova želja je da inspiriše gledaoce Lakih obroka. On smatra da bi svako uspeo da skuva nešto ukusno sa sastojcima i znanjem koje ima na raspolaganju, ako unese svu svoju ljubav i strast u kuvanje.

Munir savetuje da uključimo svoju decu u proces kupovine i kuvanja. Dajte im zadatke i tako će se osećati dobro, a neće biti nezadovoljni hranom koju su izabrali i spremili. Munir kaže da će uvek pamtiti osećaj zadovoljstva koji je imao kao dete, dok je pomagao majci u kuhinji.
  • Paketići od lisnatog testa sa sosom od šampinjonaRecepti
    Paketići od lisnatog testa sa sosom od šampinjona

    Za krompirOguliti i naseći krompir na kockice.Sipati vodu u lonac s prstohvatom soli i, kad provri, dodati krompir, pa ga kuvati oko 6 minuta, neka ostane malo hrskav.Procediti krompir i vratiti ga u...

  • Libanska salata fatuš sa hlebomRecepti
    Libanska salata fatuš sa hlebom

    1. Zapecite pinjole sa prstohvatom soli u tiganju dok ne promene boju.2. Isecite krastavac na kockice. Paradajz takođe isecite na kockice, ali tek nakon što odstranite unutrašnjost. Mladi luk isecite...