Prins van den Berg

Prins van den Berg

Prins van den Berg (rođena 1984) dobitnica je 14 medalja u plivanju i studirala je međunarodne odnose u Hagu i Valensiji. Prins je uključena u inicijativu "Projekat: jelo", koji ima za cilj da informiše mlade ljude o različitim činjenicama o namirnicama i ishrani, tako da oni mogu da naprave svestan izbor. Ona ima svoj sajt, koji je takođe angažovan u omladinskom pokretu za zdravu ishranu.

Prins nosi kuvanje u genima, budući da joj je otac bio brodski kuvar na velikim tankerima. Ona se s ponosom priseća toga kako je kao devojčica pomagala ocu rano ujutro da ispeče hleb za posadu .

PrinS veruje da nam je zdrav način života urođen. Telo je naš hram i treba da se tretira na taj način. Ona misli da deca treba da budu obrazovana i vaspitana da jedu zdravo.

Poruka i za gledaoce "Laki obroci" je da treba kuvati s osmehom i jesti s poštovanjem.
  • Pikantne ćuftice sa pečenim povrćem i bulguromRecepti
    Pikantne ćuftice sa pečenim povrćem i bulgurom

    1. Stavite bulgur u činiju. Prelijte ga vrućim bujonom, dodajte malo maslinovog ulja i pokrijte tacnom. Ostavite 15 minuta.2. Iseckajte sitno začine. Isecite čeri paradajz na polovine. Dodajte ga u bu...

  • Popajevi paketićiRecepti
    Popajevi paketići

    1. Izvadite testo iz frižidera.2. Isecite slaninu na kockice i propržite oko 5 min u tiganju sa malo ulja.3. Operite i sitno iseckajte spanać. Sitno iseckajte i luk. U činiji pomešajte spanać, beli lu...