KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prins van den Berg

Prins van den Berg

Prins van den Berg
Prins van den Berg (rođena 1984) dobitnica je 14 medalja u plivanju i studirala je međunarodne odnose u Hagu i Valensiji. Prins je uključena u inicijativu "Projekat: jelo", koji ima za cilj da informiše mlade ljude o različitim činjenicama o namirnicama i ishrani, tako da oni mogu da naprave svestan izbor. Ona ima svoj sajt, koji je takođe angažovan u omladinskom pokretu za zdravu ishranu.

Prins nosi kuvanje u genima, budući da joj je otac bio brodski kuvar na velikim tankerima. Ona se s ponosom priseća toga kako je kao devojčica pomagala ocu rano ujutro da ispeče hleb za posadu .

PrinS veruje da nam je zdrav način života urođen. Telo je naš hram i treba da se tretira na taj način. Ona misli da deca treba da budu obrazovana i vaspitana da jedu zdravo.

Poruka i za gledaoce "Laki obroci" je da treba kuvati s osmehom i jesti s poštovanjem.