Sara Šafak

Sara Šafak

Bio

Sara Šafak rođena je 25. oktobra 1990. u Helsinkiju, a poznata je kao lepotica koja je osvojila laskavu titulu Miss Finske 2012 i predstavljala svoju zemlju na takmičenju za Miss Universe 2012. Svoj egotični izgled Sara duguje ukrštenim genima oca Marokanca i majke Finkinje.

Na jesen 2013 Sara je učestvovala u Finskom izdanju serije "Ples na ledu" gde je deset poznatih ličnosti učilo da kliza uz profesionalne instruktore. Partnerjoj je bio klizač Saša Palomaki i zauzeli su treće mesto u ukupnom plasmanu.

Koliko je Sara svestrana pokazuje i informacija da je u julu 2014 debitovala kao rep izvođač!

Povrh svega toga Sara je i profesionalna kuvarica od 2009! U emisiji „Sara Šafak: od soli do šafrana“ pokazuje kako priprema jednostavna, ali izvrsna jela, mešajući marokansko bilje sa dobrim vibracijama. Inspiraciju dobija iz recepata svoje bake. Emisija obećava nove, spontane i bezbrižne savete za izlet ili branč. Sara ne kuva samo zdravu hranu, već hranu u kojoj se uživa, ali sve u razumnoj meri. Osim što kuva, takođe priča priče i zavirićemo u svakodnevni životni stil ove dvadesettrogodišnje devojke.

Recepti