Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Čupavi bajkeri: Azijska avantura

Na svom najpustolovnijem putovanju u najudaljenije krajeve, čupavi bajkeri posećuju rodna mesta omiljenih azijskih jela koja svi Britanaci poznaju kao hranu za usput iz lokalnih restorana i lokala u turističkim četvrtima.

Dok putuju, bajkeri pobliže upoznaju živote živopisnih likova koje susreću u raznovrsnim azijskim kulturama. Zahvaljujući neverovatnom pristupu skrivenim svetovima – kao što su sumo rvači u Japanu ili skriveno selo u udaljenom kraju na severu Tajlanda – bajkeri će otkriti kulinarske tajne ovih zemalja i izbliza proučiti način života meštana. Oni će živeti, kuvati, jesti i zabavljati se sa meštanima – od vozača tuk-tuka u Bangkoku do monaha u Kjotu.

Čupavi bajkeri će tokom serije probati neverovatne ukuse i sastojke koje svako od ovih mesta nudi i naći autentične verzije jela koja njihovi zemljaci poznaju i vole, a otkriće i nova jela koja će ih tek očarati! Oni će prikazati i primamljive lokalne recepte na sopstveni jedinstven način, recepte za jela koja ćemo poželeti da pripremamo kod kuće. Takođe će se voziti kroz najspektakularnije pejzaže i gradove koje Azija ...