Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Džejmijev spektakularni Božić

Kada je Božić u pitanju ne radi se samo o tom danu nego o celoj sezoni svečanosti koja ga okružuje. Svečanosti punoj prijatelja i porodice, ugodnih okupljanja i uživanja u predivnim specijalitetima za koje imate priliku samo jednom godišnje.

U ovom božićnom specijalu krcatom ukusima Džejmi će spremati gomilu epskih jela, i slatkih i pikantnih, savršenih za vreme praznika. Takođe ćete videti i Džejmija koji će prirediti veliku zabavu, kompletno s predivnim koktelima i neodoljivim grickalicama, plus Džejmijeva ultimativna verzija omiljeni recepata za zabavu uključujući govedinu Velington, ukusnu Pikantnu pečenu gusku sa svim dodacima i njegov ćureći kari Masaman.

Džejmi će nam takođe pokazati kako da napravimo Ludi hleb, panetone i jafa tortu, višeslojnu čokoladu i šapicu od narandže kao savršene deserte da se zaokruže praznične gozbe.

Snimljen u Džejmijevoj kući u Eseksu s prijateljima i porodicom, ovaj božićni specijal je prepun jela od kojih će vam curiti voda na usta, jela od kojih sve staje, jela koja će vas ispuniti inspiracijom za vaše praznične gozbe.

Najnoviji recepti