Špargle na dva načina

02:04

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Subota 13 april u 23:00

  Venecija i Burano (E01 - S06)

 2. Subota 13 april u 23:30

  Ravena i San Marino (E02 - S06)

 3. Nedelja 14 april u 00:00

  Konero rivijera (E03 - S06)

Sinopsis

Neverovatni Đino Dakampo vodi gledaoce na neverovatne ture vozom kroz Italiju. Pokazaće neke neverovatne pejzaže koje njegova domovina ima da ponudi. Neki od njih su razuđene obale, ogromne šume, visoki vulkani i nepregledna polja suncokreta.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Brej sir Roja - Torino

  +

  Đino se vratio u svoju domovinu Italiju i iskusiće je kao nikad pre. U ovom serijalu Đino putuje italijanskim vozovima i uživa u nekim od najlepših pejzaža Evrope. Večeras počinje svoju avanturu u Francuskoj i vozom će otići do Italije.

 • 2

  Sijena - Ašan

  +

  Đinovo naredno putovanje parnim vozom vodi ga kroz prelepe seoske krajolike Toskane. Ovaj turistički voz, koji vode bivši radnici železnice, počinje putovanje u Sijeni i prolazi kroz prelepe prirodne pejzaže Toskane.

 • 3

  Činkve Tere

  +

  Ove nedelje Đino odlazi u Činkve Tere, dragulj italijanske rivijere. Ovih pet prelepih sela možete posetiti isključivo brodom ili vozom. Gradovi se nalaze na liticama i iz voza pružaju prelep pogled na Mediteran.

 • 4

  Bolonja - Verona

  +

  Ove nedelje Đino počinje svoju avanturu u Bolonji, kulinarskom centru Italije. Pre nego što sedne u voz, kuvar kupuje svoje omiljeno jelo iz detinjstva: panino sa mortadelom. Putovanje ga vodi na sever, prema Mantovi, gde se uzgaja sav italijanski pirinač.

 • 5

  Garda - Bolcano

  +

  Ove nedelje Đino će napustiti Veronu jednim od brzih vozova i uputiti se na Gardu, najveće jezero u Italiji. Ovde sreće ekipu veslača, koji se spremaju za godišnju regatu. Trka je potekla od ribara koji su se trkali do najboljih mesta za ribolov.

 • 6

  Piza - Luka - Firenca

  +

  Ove nedelje Đino će vozom obići neke od najlepših gradova Italije. Avanturu započinje u Pizi, koja je poznata po svom krivom tornju i dom je skutera vespe. Nema boljeg načina da se istraži grad nego na dva točka. Zatim vozom odlazi u grad Luku.

 • 7

  Milano - Treviljo - Bergamo

  +

  Đinovo putovanje počinje u Milanu, glavnom gradu italijanske mode. Kuvar odlazi u lokalni koktel-bar, koji je prvi služio aperitiv u gradu. Glavna železnička stanica grada Milana jedna je od najprometnijih u Evropi i savršena polazna tačka za Đina.

 • 8

  Bergamo - Izeo

  +

  Poslednja epizoda serijala prati Đina na putovanju železnicom do prelepog jezera Izeo. Iako nije poznato poput Garda ili jezera Komo, Izeo je pravi skriveni dragulj prirode. Đino je došao vozom iz Bergama i započinje dan pecanjem sardina u jezeru.

Recepti