KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Dona Hej: Jednostavno, a savršeno

Sa više od 20 kulinarskih bestselera i prethodnom televizijskom serijom koja se emitovala širom sveta, Dona Hej je jedna od najinspirativnijih i najpopularnijih kuvarica današnjice.

U ovoj predivno snimljenoj i veoma laganoj novoj seriji, Dona se vraća osnovama. Ona otkriva kako ovladavanje lakim receptima i dodavanje jednostavnih izmena može da dovede do genijalnog repertoara izvrsnih jela za kuvare amatere koji žele da impresioniraju.

Svaka epizoda bogata sadržajem prikazuje tri ključna slana i slatka recepta, kao što su neodoljive dugo kuvane teleće grudi, raznovrsni azijski ljuti džemovi ili ukusne puslice. Kad savladate ove recepte, Dona otkriva kako da napravite domišljate varijacije svakog jela. Na primer, ona primenjuje nekoliko malih izmena i dodaje neke sastojke da bi savršenu puslicu pretvorila u divnu Pavlovu, izvrsnu pitu od puslice sa limunom i prelepu pečenu Aljasku.

U pauzi između recepata, saznajemo nešto više o Doni. Iz priča o fotografisanju za knjige i opuštanju na plaži s decom, saznajemo čime se ona bavi van kuhinje i kakvi su njeni stavovi o životu, hrani i ...

Najnoviji recepti