Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Dona Hej: Jednostavno, a savršeno

Sa više od 20 kulinarskih bestselera i prethodnom televizijskom serijom koja se emitovala širom sveta, Dona Hej je jedna od najinspirativnijih i najpopularnijih kuvarica današnjice.

U ovoj predivno snimljenoj i veoma laganoj novoj seriji, Dona se vraća osnovama. Ona otkriva kako ovladavanje lakim receptima i dodavanje jednostavnih izmena može da dovede do genijalnog repertoara izvrsnih jela za kuvare amatere koji žele da impresioniraju.

Svaka epizoda bogata sadržajem prikazuje tri ključna slana i slatka recepta, kao što su neodoljive dugo kuvane teleće grudi, raznovrsni azijski ljuti džemovi ili ukusne puslice. Kad savladate ove recepte, Dona otkriva kako da napravite domišljate varijacije svakog jela. Na primer, ona primenjuje nekoliko malih izmena i dodaje neke sastojke da bi savršenu puslicu pretvorila u divnu Pavlovu, izvrsnu pitu od puslice sa limunom i prelepu pečenu Aljasku.

U pauzi između recepata, saznajemo nešto više o Doni. Iz priča o fotografisanju za knjige i opuštanju na plaži s decom, saznajemo čime se ona bavi van kuhinje i kakvi su njeni stavovi o životu, hrani i ...

Najnoviji recepti