Dona Hej: Jednostavno, a savršeno

Sinopsis

"U ovoj predivno snimljenoj i veoma laganoj novoj seriji, Dona se vraća osnovama. Ona otkriva kako ovladavanje lakim receptima i dodavanje jednostavnih izmena može da dovede do genijalnog repertoara izvrsnih jela za kuvare amatere. "

Epizode

Sezona1
 • 1

  Palačinke od svinjske potrbušine u azijskom stilu

  +

  Dona Hej je vodeći umetnik sa hranom i njen novi serijal pokazuje gledaocima kako da usavrše jednostavne recepte i pretvore ih u nešto neverovatno. U ovoj epizodi spremaju se palačinke sa slaninom na azijski način.

 • 2

  Savršena pavlova

  +

  Dona Hej je vodeći umetnik sa hranom i njen novi serijal pokazuje gledaocima kako da usavrše jednostavne recepte i pretvore ih u nešto neverovatno. U ovoj epizodi pravi savršenu pavlovu.

 • 3

  Ultimativni čokoladni brauni

  +

  Dona iznenađuje sa veoma ukusnom i svestranom mlevenom smesom. Naučićemo kako se prave savršene njoke od rikote i otkrićemo tajne najukusnijih čokoladnih braunija.

 • 4

  Pržena piletina, knedle od škampa i pečeno letnje voće s vanilom

  +

  Dona pokazuje svoje trikove za najukusniju prženu piletinu koju ćete ikada probati zajedno sa škampima koji su tako ukusni da će vam voda curiti na usta. Sprema i ukusno povrće preliveno vanilom, savršeno za svaku priliku.

 • 5

  Sunđer kolač

  +

  Dona pokazuje kako se pravi ukusan i sočan režanj pečenice, zajedno sa zelenim tajlandskim karijem, prepunim ukusa. Za kraj, ona sprema biskvit tortu, koju ćete sigurno zavoleti.

 • 6

  Ultimativni čokoladni fadž

  +

  U ovoj epizodi Dona pokazuje koliko je jednostavno napraviti savršena lepljiva rebarca sa čokoladnom tortom. Pokazaće i varijacije na ove recepte i kako se oni mogu unaprediti.

 • 7

  Karamel

  +

  Dona otkriva svoje tajne za svima omiljeno jelo, puter piletinu. Saznaćemo savršenu kombinaciju za mešavinu soli i bibera i kako napraviti običan recept i pretvoriti ga u nešto neverovatno.

 • 8

  Ganaš od crne čokolade

  +

  U poslednjoj epizodi Dona nam pokazuje svoj recept za ukusno, polako pečenu jagnjeću plećku, kao i najjednostavije testo od spelte koje ćete ikada napraviti. Pokazaće i glatku glazuru od crne čokolade kojoj nećete moći da odolite.