Dona Hej - Jednostavno, a savršeno: Deca

Sinopsis

Donin novi serijal pozabaviće se zdravim i ukusnim jelima za decu. Svaka epizoda će prikazati recepte povezane sa određenom tematikom, kao što su "Filmsko veče", "Lov na blago" itd. Svaka epizoda je smeštena u drugom gradu u Australiji.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Veče uz film

  +

  Doni Hej se pridružuju mali pomoćnici Džimi i Sara. Spremaju se da organizuju najbolje filmsko veče u bašti. Spremiće zdrave verzije omiljenih filmskih grickalica.

 • 2

  Surferi

  +

  Dona Hej vodi decu na surfovanje. Usput će pokazati kako se spremaju ukusna i zdrava jela za zabavan dan na plaži.

 • 3

  Pidžama-žurka

  +

  Kao majka dvojice sinova, Dona Hej je veoma uzbuđena što organizuje večernju žurku za devojčice. Taman malo promene. Dona i njeni prijatelji spremaju lagane pice i devojčice prave šoljice sa čokoladnim pudingom.

 • 4

  Lov na blago

  +

  Dona Hej pomaže svojim prijateljima Čarliju i Aleksu da se pripreme za mistični lov na blago sa drugarima. Moraće dobro da se najedu za čitav dan traganja i moraju da spreme zasitne, ali ne preslatke obroke.

 • 5

  Voćnjak

  +

  Dona Hej i njene pomoćnice Mejsi i Lili provode dan u voćnjaku na selu. Spremajući se za popodnevni piknik, devojke koriste sveže sastojke iz svog okruženja.

 • 6

  Bašta sa povrćem

  +

  Sećanja na praznike provedene kod bake i deke inspirišu Donu Hej da provede dan u bašti sa Medi i Oskarom. Zajedno seju i beru povrće i koriste bogate sastojke da naprave ukusna jela.

 • 7

  Prodaja nedeljnog ručka

  +

  Topla i sunčana nedelja je tu, a Dona Hej i njene pomoćnice Freja i Džejla organizuju lagani ručak kod kuće za prijatelje. Dugo čavrljanje sa voljenima zahteva jedan zdrav obrok koji se lako deli i koji će voleti i deca i odrasli.

 • 8

  Prodaja kolača

  +

  Za mnoge ljude, pa tako i za Donu Hej, prva sećanja iz kuhinje u vezi su sa pravljenjem kolača. Dona će ove klasične deserte iz detinjstva preobratiti u zdravije varijante (zadržavajući svu zabavu oko pripreme i ukus).