© Donal Skehan
Donalovi brzi porodični obroci

Sinopsis

Uz Donalovu prirodnu šarmantnost i ukusne kulinarske delikatese, saznaćete recepte za vrhunska jela koja se lako mogu uklopiti u haotičan porodični život. S dvoje male dece i mnogo obaveza, Donal je usavršio pripremu brzih i ukusnih obroka.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Porodično veče

  +

  Donal Skijan se vraća s novim receptima koji će zadovoljiti čitavu porodicu. Ove nedelje na meniju je porodična tako gozba, inspirisana kamionom za takose koji Donal posećuje svakog utorka u Los Anđelesu. Zatim sledi čokoladna biskvit torta.

 • 2

  Veliko pečenje

  +

  Donal priprema veliko pečenje pomoću četiri recepta koja će sve motivisati da dođu u kuhinju. Sve počinje karijem od pečenog povrća, koji je toliko ukusan da će se svaki mesojed predomisliti. Zatim sledi slatki puding od karamele.

 • 3

  Povratak kući

  +

  Donal Skijan prikazuje četiri nova jela koja su savršena za pripremu kad stignete kući. Donalova kremasta testenina sa spanaćem i piletinom toliko je ukusna da ćete želeti da je sipate nekoliko puta. Zatim slede špagete s ljutkastim škampima.

 • 4

  Produženi vikend

  +

  Ove nedelje Donal priprema jela za produženi vikend, kada imate dodatnog vremena za jela koja se polako krčkaju. Prvo, kako bi zadovoljio potrebe svoje trudne supruge, Donal priprema hamburger koji je prepun arome. Zatim slede ukusne kasedilje.

 • 5

  Hrana za poneti

  +

  Ove nedelje Donal se usredsređuje na hranu koja se može poneti. Malo pripreme može mnogo da znači i Donal ima nekoliko predloga za jela koja možete lako spakovati u kutiju i poneti sa sobom. Prvo na meniju je krompir-salata s hrskavom piletinom.

 • 6

  Borba protiv hrane za dostavu

  +

  Ove nedelje u serijalu "Donalovi brzi porodični obroci" kuvar će pokušati da odoli porivu da naruči dostavu i probaće sam da prirpemi hranu za dostavu. Prvo sprema picu iz jedne tepsije, koja je gotova u trenu i nestane još brže.

 • 7

  Nasleđeni recepti

  +

  Ove nedelje u serijalu "Donalovi brzi porodični obroci" kuvar će podeliti recepte koje je nasledio od svoje porodice. Donal prvo pretražuje stare arhive u potrazi za omiljenim jelom svog dede. U pitanju je grčko jelo kleftiko.

 • 8

  Večera za dvoje

  +

  Ove nedelje Donal će podeliti recepte za četiri jela koja su savršena za večeru za dvoje. Ovi recepti su savršeni kada vam je potreban predah od užurbanih dana i želite da na miru pojedete obrok s prijateljem ili partnerom.

 • 9

  Hrana iz bunkera

  +

  Ove nedelje Donal priprema četiri jela koja su savršena za popunjavanje praznog prostora u frižideru ili zamrzivaču. Odlični su za pripremu kada znate da ćete biti zauzeti naredne nedelje ili kada se bliži prinova.

 • 10

  Porodični Božić

  +

  Stigao je Božić u dom porodice Skijan i Donal je pripremio četiri praznična recepta.