Krapov piletina sa brokolijem

02:06

Sinopsis

Voditelj i kuvar Donal Skijan vraća se u novom serijalu o kuvanju "Donalova brza superhrana". Ovaj serijal bavi se zdravim jelima savremenih kuvara. Brzo spremanje obroka je ključno, što svaki kuvar u domu zna.

Klipovi

Epizode

Sezona1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Ako tražite ukusne recepte za svoje obroke, ne morate puno da tragate. Donal Skijan se vraća sa jelima koja su savršena za kuvanje kod kuće. Ove nedelje priprema piletinu sa letnjim povrćem i tofu sa povrćem iz voka po receptu generala Tsoa.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Kuvar u domu Donal Skijan vraća se u serijalu "Donalovi brzi superobroci". Kuvar će podeliti recepte za jela koja su odlična ako vam manjka vremena. Takođe, Donal će podeliti isprobane savete kako da što manje vremena provedete u kuhinji.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Donal će podeliti savršene recepte, koji se brzo i lako spremaju. Večeras je na meniju neugledna, ali ukusna salata od harisa jagnjetine i sočiva sa feta sirom. Zatim sledi riba sa kurkumom i mirođijom, povrtne lazanje i azijske ćufte.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Donal sprema još pet brzih i jednostavnih jela, a sve počinje preradom klasičnog zelenog pesta za testeninu. Zatim sprema šniclu sa pečenim letnjim povrćem i jednostavnu salatu sa piletinom na kineski način i prelivom od slanine.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Donal Skijan će nam pokazati kako da spremimo ukusne obroke koji štede vreme. U ovoj epizodi Donal pravi piletinu sa parmezanom, koja se sprema u samo jednoj šerpi. Zatim sprema nudle sa svinjetinom i riblji paprikaš sa pasuljem.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Donal Skijan sprema brze obroke koji će zadovoljiti čitavu porodicu. Za početak, Donal pravi ukusnu piletinu na tajlandski način, koja je bogata aromom. Zatim slede hrskavi losos i ukusne špargle u sosu od čeri paradajza i bosiljka.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  U ovoj prazničnoj epizodi Donal Skijan će preneti svoje tajne za brze superobroke na vašu trpezu. Svaki recept uzima u obzir zauzetost u ovim posebnim prilikama. Ova jela su savršena za one prezauzete dane između Božića i Nove godine.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Serijal "Donalovi brzi superobroci" prikazaće kulinarske tehnike koje zahtevaju minimalan trud. Ovi recepti će vam pomoći da maksimalno iskoristite svaki trenutak proveden u kuhinji. Ove nedelje na meniju su ukusna jagnjetina, salata i krompir.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  Donal Skijan će podeliti još pet svakodnevnih jela koja su sačinjena od najzdravijih sastojaka. Ove nedelje na meniju su hrskavi svinjski batačići sa komoračem pečeni na tiganju. Zatim slede kari od patlidžana sa pirinčem i karfiol sa kurkumom.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Pet ukusnih jela prikazano je u svakoj epizodi serijala "Donalovi brzi superobroci". Sve se vrti oko prave hrane koja se brzo priprema, a usput je i zdrava. Donal Skijan će podeliti pet novih recepata za ovu nedelju. Na meniju je pečena piletina.

Recepti