KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Dvojica nezasitih Italijana

U ovom predivno snimljenom dokumentarnom serijalu kraljevi italijanske kuhinje, Antonio Karlučio i Đenaro Kontaldo, vraćaju se zajedno u Italiju kako bi se prisetili svojih korena i otkriju kako se u kulinarskoj prestonici sveta menja način pripremanja i konzumiranja hrane.

Fokusirajući se na drugi region zemlje u svakoj epizodi, oni u nekim slučajevima pronalaze veoma izmenjenu Italiju, dok se u drugim susreću sa strogo tradicionalnom, gotovo netaknutom gastronomskom kulturom. U svakoj epizodi, Karlučio i Kontaldo pripremaće nova jela, koristeći recepte, sastojke i uticaje koje otkrivaju na svom proputovanju, ali i neke od svojih omiljenih tradicionalnih specijaliteta. Serija ima veoma emotivan i lični pečat, budući da se kroz sećanja i anegdote bavi odrastanjem glavnih aktera u Italiji, kao i njihovim sitnim svađama i često urnebesno smešnim odnosom.

Najnoviji recepti