Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Dvojica nezasitih Italijana

U ovom predivno snimljenom dokumentarnom serijalu kraljevi italijanske kuhinje, Antonio Karlučio i Đenaro Kontaldo, vraćaju se zajedno u Italiju kako bi se prisetili svojih korena i otkriju kako se u kulinarskoj prestonici sveta menja način pripremanja i konzumiranja hrane.

Fokusirajući se na drugi region zemlje u svakoj epizodi, oni u nekim slučajevima pronalaze veoma izmenjenu Italiju, dok se u drugim susreću sa strogo tradicionalnom, gotovo netaknutom gastronomskom kulturom. U svakoj epizodi, Karlučio i Kontaldo pripremaće nova jela, koristeći recepte, sastojke i uticaje koje otkrivaju na svom proputovanju, ali i neke od svojih omiljenih tradicionalnih specijaliteta. Serija ima veoma emotivan i lični pečat, budući da se kroz sećanja i anegdote bavi odrastanjem glavnih aktera u Italiji, kao i njihovim sitnim svađama i često urnebesno smešnim odnosom.

Najnoviji recepti