KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Džastin i ukusi sa planine Fudži

U oblasti prepunoj neverovatne količine tradicije i kulture, Džastin upoznaje lokalne umetnike i proizvođače hrane, posećuje neverovatna mesta i uči proverene metode kuvanja. Praćena oštrim okom Fudžisana, Džastin će podeliti recepte inspirisane putovanjem i proizvodima koji čine Šizoku tako jedinstvenim mestom u jedinstvenoj zemlji.

Usput će naučiti i tajne pravljenja soba nudli, japanskih slatkiša poznatih kao vagaši, ali i kako se sprema autentični soja-sos.

Džastin odlazi u potragu za svežim namirnicama, od svežeg vasabija na planinama do slatkog limuna na obali.

U emisiji će biti prikazani prilozi poznatih regionalnih kuvara, umetnika i stručnih zanatlija. U ovoj kinematografskoj avanturi, Džastin predstavlja japansku kulturu i hranu u punom sjaju.