Džejmi i Džimi u gastronomskom izazovu

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Subota 27 jul u 08:00

  Džek Vajthol (E04 - S04)

 2. Subota 27 jul u 15:00

  Firn Koton (E05 - S04)

 3. Nedelja 28 jul u 01:00

  Firn Koton (E05 - S04)

Sinopsis

Džejmi i Džimi pronalaze recepte koji najviše znače njihovim poznatim gostima. Recepti su inspirisani nekim od najznačajnijih trenutaka u njihovim životima. Džejmi stvara ova jela sa svojim gostima, a zatim ih servira u punom kafiću gladnim gostima.

Epizode

 • 1

  Meri Beri

  +

  Stigao je vikend. Ko bi mogao bolje da proslavi odmor nego Džejmi i Džimi u svom restoranu na kraju pristaništa. Pored ukusne hrane, biće mnogo zabavnih razgovora i igara. Ovog vikenda ugošćavaju kulinarsku legendu Meri Beri.

 • 2

  Ent i Dek

  +

  Džejmi i Džimi su se vratili na pristanište Sautend. Započinju vikend ukusnom hranom, zabavnim razgovorima i poznatim gostima. Za vikend nas pripremaju zvezde televizije subotom uveče, Ent i Dek.

 • 3

  Rob Beket

  +

  Džejmi i Džimi počinju vikend hranom i razgovorima sa poznatim gostima na kraju pristaništa Sautend. U kuhinji im se pridružuje poznati britanski komičar Rob Beket. Zajedno će provesti veče okruženi ukusnom hranom uz čavrljanje.

 • 4

  Mel Bi

  +

  Džejmi i Džimi počinju vikend hranom i razgovorima sa poznatim gostima na kraju pristaništa Sautend. Ove nedelje im se pridružuje Mel Bi kako bi spremili ljutkasta karipska jela. Momci su pronašli baku Mel Bi kako bi došli do originalnog recepta.

 • 5

  Klaudija Vinklman

  +

  Biće mnogo zabave na kraju pristaništa Sautend, jer se Džimiju i Džejmiju pridružuje Klaudija Vinklman. Zajedno će provesti veče prepuno ukusne hrane i zabavnih razgovora kako bi vikend počeo veselo.

 • 6

  Sirša Ronan

  +

  Džejmi i Džimi započinju vikend hranom, zabavom i čavrljanjem sa poznatim ličnostima na kraju pristaništa Sautend. U kuhinji im se pridružuje glumica Serše Ronan, koja je četiri puta nominovana za nagradu Oskar.

 • 7

  Džek Di

  +

  Džejmi i Džimi otvaraju vikend hranom, zabavom i razgovorom s poznatim ličnostima na kraju pristaništa Sautend. Momcima se pridružuje komičar i glumac Džek Di.

 • 8

  Amir Kan

  +

  Stiglo je veče borbe na pristaništu. Dvostruki svetski prvak Amir Kan ulazi u ring.

 • 9

  Džo Lajset

  +

  Džo Lajset se pridružuje momcima u večeri prepunoj zabave, gozbi i neverovatnih kulinarskih lekcija. Džo je oduvek hteo da nauči da pravi testeninu poput Italijana.

 • 10

  Suzan Sarandon

  +

  Džejmiju i Džimiju pridružuje se dobitnica Oskara Suzan Sarandon. Glumica će zameniti glamur Holivuda za šarmantni Sautend.