Džejmi: Kuvaj i ne brini

©2020 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photography Paul Stuart
Džejmi: Kuvaj i ne brini

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Nedelja 24 oktobar u 00:50

  Epizoda 19 (E19)

 2. Nedelja 24 oktobar u 01:20

  Epizoda 20 (E20)

 3. Nedelja 24 oktobar u 08:00

  Epizoda 19 (E19)

Sinopsis

U ovim nečuvenim trenucima Džejmi želi da pomogne i podeliće recepte za jela za koja se koriste osnovni kuhinjski sastojci. Uz genijalne ideje o tome šta uraditi sa hitno kupljenim sastojcima i zaostalom hranom u zamrzivaču.

Džejmi će pokazati kako kuvati ukusna jela sa sastojcima koji su vam pri ruci, kao i moguće zamene ako je potrebno. Za one ambicioznije,
Džejmi će takođe detaljno pokazati kako se pravi testo za hleb i testenine! Svaka epizoda sadrži dva ukusna, jednostavna i zdrava recepta.

Epizode

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Džejmi snima serijale od kuće, tokom karantina, koristeći mobilni telefon. Kuvar sprema testeninu od zelenog povrća koristeći sastojke koje ima u špajzu, frižideru i zamrzivaču. Zatim će podeliti stare recepte za pečeno povrće i pitu od piletine.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Serijal je snimljen kod kuće, za vreme karantina, pomoću nekoliko mobilnih telefona. Džejmi sprema kasadilju sa povrćem, koristeći obične sastojke koje pronalazi u frižideru. Podeliće i svoj recept za veknu od mesa sa špagetama.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Džejmi će tipični engleski doručak pretvoriti u prelepo jelo. Emisija je snimana tokom karantina mobilnim telefonom, a Džejmijev snimatelj je njegova supruga. Kuvar će podeliti i neke recepte iz prošlosti, kao što je pita od povrća.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  Džejmi će podeliti recepte iz karantina, koje je snimila njegova supruga mobilnim telefonom. Koristeći preostale sastojke iz frižidera, Džejmi sprema makarone sa sirom i karfiolom, pečenu kobasicu i musli-štangle.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Džejmi sprema singapurski pirinač od ostataka iz frižidera, a sve se snima mobilnim telefonom iz karantina. Zatim će kuvar podeliti stare recepte: za rustične njoke i za piletinu sa povrćem pečenu u tepsiji.

 • 11

  Epizoda 11

  +

  Džejmi snima serijal od kuće kako bi podelio recepte koji se mogu spremiti od sastojaka koji su uvek dostupni u domu. Danas sprema hrskavi pohovani losos, a podeliće i korisne recepte iz svoje arhive. Jedan od njih je i ukusni dal od patlidžana.

 • 12

  Epizoda 12

  +

  Rođendani se i dalje slave, čak i tokom pandemije. Danas Džejmi sprema čokoladnu tortu za svoju ćerku Petal. Takođe, podeliće recepte iz arhive: zapečena ratolo testenina sa spanaćem i bundevom i ljuta pileća krilca na gangnam način.

 • 13

  Epizoda 13

  +

  Džejmi snima sebe i svoju porodicu dok kuvaju kod kuće. Danas spremaju neverovatne hamburgere sa kiselkastim prelivom. Takođe, Džejmi sprema dva jela iz arhive: palačinke sa spanaćem i neverovatnu ribu iz šerpe.

 • 14

  Epizoda 14

  +

  Džejmi i deca spremaju domaću testeninu sa sosom od tunjevine i brokolija. Kuvar će podeliti i dva recepta iz arhive: pileće fahite i pečenu kobasicu sa jabukama.

 • 15

  Epizoda 15

  +

  Džejmi pravi ukusan uskršnji desert u vidu zemičke od čokolade sa krstom na sredini. Ako tražite lagano jelo za vikend, Džejmi će podeliti recept za jagnjetinu pečenu na tiganju, sa mladim povrćem. Zatim pravi brze azijske riblje pljeskavice.