KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Džejmi u Italiji

“Džejmi u Italiji” je prelepa emisija o hrani i putovanju, u kojoj Džejmi Oliver odlazi u potragu za najboljim kućnim kuvarima Italije, kako bi nam pokazao najlepše obroke koje možemo da spremimo u sopstvenom domu. Džejmi voli Italiju, njen krajolik i, naravno, njenu hranu.

Italijanska hrana nije zasnovana na Mišlenovim zvezdama, već na hrani pripremljenoj u domu. Zato će u ovom serijalu, Džejmi i njegov prijatelj i mentor Đenaro Kontaldo, putovati daleko od osunčane Sicilije do snežnih Alpa, kako bi upoznali zvezde italijanske kuhinje, majke i bake Italije koje su usavršile recepte prenošene s kolena na koleno.

Nakon što je prošao obuku strogih ali finih baka, Džejmi će pokušati da doda svoj pečat nekim od najukusnijih italijanskih jela. Od fenomenalnih pasta i prelepih morskih plodova do ukusnih pečenja i savršenih pudinga, Džejmi će od Vas napraviti prave italijanske kuvare.