Džejmi u Italiji

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Nedelja 2 april u 15:00

  Eolska ostrva (E01)

 2. Ponedeljak 3 april u 01:00

  Eolska ostrva (E01)

 3. Subota 8 april u 08:00

  Eolska ostrva (E01)

Sinopsis

Serijal "Džejmi u Italiji" prikazuje sve lepote italijanske kuhinje. Džejmi želi da podeli svoju ljubav prema Italiji kroz recepte za klasičnu karbonaru, piletinu salina. punjenu fokaču, pečenu rižoto pitu, pečeni karfiol i tiramisu sa limončelom.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Eolska ostrva

  +

  Džejmi uči od lokalaca kako da skuva punjene lignje i sprema nedeljni ručak za veliku porodicu ostrvskog arhipelaga.

  Sledeće na programu
  Nedelja 2 april u 15:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 3 april u 01:00
  Na 24Kitchen
 • 2

  Pulja

  +

  Džejmi odlazi u jednu od najpoznatijih kulinarskih destinacija u Italiji. Tamo sprema ručno pravljenu testeninu, specijalni paprikaš od morskih plodova i alternativu paelji iz regiona.

  Sledeće na programu
  Subota 8 april u 15:00
  Na 24Kitchen
 • 3

  Napulj

  +

  Džejmi odlazi u glavni grad pice u Italiji kako bi isprobao recepte koje lokalci vole. Džejmi je oduševljen akva-pacom, ribom pecanom u "ludoj vodi".

 • 4

  Bazilikata

  +

  Džejmi putuje u neverovatnu Bazilikatu u potrazi za pravim, staromodnim italijanskim receptima. U potrazi će mu pomoći pastirska porodica i 89-godišnji stručnjak za makarone.

 • 5

  Sicilija

  +

  Džejmi će naučiti da sprema savršene sicilijanske kolače i skuvaće špagete sa tunjevinom, škampima i pistaćima. Na meniju su i čokoladni kanoli.

 • 6

  Toskana

  +

  Džejmi podiže špagete bolonjeze na sledeći nivo i koristi neverovatan jevrejsko-italijanski recept. Takođe sprema goveđi gulaš sa papardelama.

 • 7

  Rim

  +

  Džejmi otkriva neke brze, sveže i lake recepte. Džejmi sprema lagane i ukusne tortiljone sa graškom, njoke u sosu od pečenog paradajza i pesto od rukole.

 • 8

  Pijemont

  +

  Sredina zime je i Džejmi je visoko u snegom prekrivenim italijanskim Alpima. Traga za legendarnom utešnom hranom Pijemonta.