© 2022 Jamie Oliver Enterprises Ltd.
Džejmijeva čudesna jela iz jednog tiganja

Sinopsis

Ovaj serijal predstavlja ukusne, jednostavne recepte za jela koja se prave, kako naslov serijala i otkriva, u samo jednom tiganju ili tepsiji. Svako Džejmijevo jelo može da se napravi za 15 minuta ili manje, ili da se peče, bez nadzora.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Džejmi počinje serijal pripremom ukusne testenine u tiganju, a zatim sledi jednostavna, aromatična pita od ribe. Za kraj, priprema neverovatno jagnjeće pečenje, i otkriva kako ubrzati pripremu pečenja.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Džejmi pravi tri jela za čiju pripremu je potreban samo jedan tiganj. Prvo, na meniju je brza, aromatična i ukusna čorba s nudlama. Zatim sledi domaći hleb iz tiganja. Za kraj pravi pitu od piletine i gljiva, otkrivajući trik za brzu pripremu testa.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Džejmi prikazuje čitav niz jela koja se prave u jednom tiganju. Prvo na redu je losos u kesici, zatim jednostavni uštipci iz tiganja, pečeni rolat od svinjetine i rižoto koji se pripremaju u istoj tepsiji za musaku.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  U ovoj epizodi Džejmi unapređuje pripremu obroka za radnu nedelju. Prvo pravi jednostavne i ukusne njoke, zatim ogromne, ljutkaste ćufte na brzi način i za kraj, okreće omiljeno porodično jelo naglavačke. U pitanju je prevrnuta riblja pita.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Džejmi otkriva čitav niz jela koja se mogu pripremiti u jednom tiganju. Prvo pravi piletinu sa limunskom travom, zatim batat sa čilijem i naćos čipsom, i za kraj, čokoladnu tortu sa mandarinama iz konzerve i filom od putera.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Džejmi danas priprema dva jela, koja su odlična za savremen, prezauzet način života. Prvo pravi šakšuku sa šparglama, brokolijem i harisom i zatim, priprema neverovatno ukusno razvučeno svinjsko meso. Ovo meso se može upotrebiti u raznim jelima.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Džejmi priprema dva jela koja su savršen odgovor na užurbani život. Prvi priprema svoju verziju šakšuke i sporo pečenu svinjsku kolenicu.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Džejmi priprema tri jela iz jedne šerpe, koji su savršeni za zauzete dane. Prvo pravi ukusan hamburger od patlidžana, brzu večeru od pečenog lososa i kaserolu od leblebija i tikvice.