Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Džejmijeva hrana za dušu

Džejmijeva hrana za dušu su sva ona jednostavna, izvrsna, zabranjena zadovoljstva koja svi volimo. Ova serija slavi nostalgične uspomene, tradiciju i omiljene stvari iz detinjstva.

Ona podrazumeva ritual kuvanja i hranu koja će vas razbuditi i podići vam raspoloženje. U emisiji su recepti koji zaista pogađaju metu – od suludog burgera, do vrhunskog tostiranog sendviča sa sirom i ponovo oživljenih klasika stare škole, kao što su čobanska pita, lazanje s hrskavom pačetinom i mnogi drugi.

Takođe će biti nostalgičnih favorita, kao što su piletina a la Kijev, ravioli bolonjeze, kao i prelepih novih klasika iz celog sveta i nekih suludo dobrih, zaista nevaljalih pudinga.

Snimana u Džejmijevom domu u Eseksu s prijateljima i porodicom, među kojima su i njegova deca Popi, Dejzi, Petal i Badi, serija je prepuna inspirativnih jela, nesvakidašnjih kombinacija ukusa i veoma pametne pripreme jela.

Najnoviji recepti