KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Džejmijeva super hrana

„Džejmijeva super hrana“ je uzbudljiva nova serija u kojoj možete da naučite kako da pomoću hrane vodite zdraviji život. Džejmi svake nedelje sprema izvrsna jela za sva tri dnevna obroka – savršeno izbalansirane porcije hrane od koje će vam poći voda na usta, sa svim hranljivim sastojcima koji su vam potrebni tokom dana.

Kako on zna da je to dobra hrana?

Naučnici su nedavno utvrdili da na Zemlji postoji pet mesta na kojima ljudi žive znatno zdravije i duže od nas ostalih. Džejmi će svake nedelje posetiti po dve od ovih zemalja da bi otkrio tajne njihove ishrane. Zatim će svoje najvažnije trikove i pravila doneti nazad u Veliku Britaniju i pretvoriti ih u uzbudljive i inspirativne recepte za jela kojima će se svi radovati. Ova serija je san svakog ljubitelja hrane – izuzetna, izvrsna hrana puna zdravih hranljivih sastojaka na svakom ćošku.

„Džejmijeva super hrana“ nisu godži bobice i zeleni napici ili kompromisi i odricanja. On koristi jednostavne uobičajene sastojke koji su, kada se pomešaju, neverovatno korisni za zdravlje. Reč je o trikovima pomoću kojih možemo da uživamo u hrani ...