Džejmijeva superhrana: Porodična gozba

© 2016 Jamie Oliver Enterprises Limited Photography
Džejmijeva superhrana: Porodična gozba

Sinopsis

U ovom serijalu, Džejmi istražuje neke od "najzdravijih" država na svetu, kako bi saznao šta to lokalci jedu i kako žive da bi ostali zdravi i vitalni.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 1

  +

  Džejmi nastavlja svoju potragu za superhranom. U Sardiniji ga zadivljuje poznata lokalna testenina. U Švajcarskoj isprobava čuveni ručak sa roštilja i u Južnoj Koreji isprobava jednu od 167 vrsta fermentisanog kimčija.

 • 2

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 2

  +

  Džejmi odlazi u potragu za najsvežijim plodovima mora sa sirenama Južne Koreje. Zatim odlazi u cenjeni voćnjak jedne švajcarske porodice, da bi otkrio zašto je jabuka zdrava.

 • 3

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 3

  +

  Džejmi se divi spremnosti Švajcaraca da plivaju u zaleđenim planinskim rekama, a zatim se pridružuje porodici sa Sardinije na sveže upecanom ribljem ručku. Na kraju, Džejmi je iznenađen kada sretne najstariju ženu u Koreji.

 • 4

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 4

  +

  Džejmi se zbližava sa kravama u Švajcarskim Alpima i saznaje kako alpska trava poboljšava kvalitet mleka. Džejmi odlazi u vinariju na Sardiniji i na farmu pečuraka, visoko u planinama Južne Koreje.

 • 5

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 5

  +

  Na Sardiniji, Džejmi upoznaje porodicu koja uzgaja paradajz i veoma je ponosna na svoj uzgoj, koji je toliko ukusan da ne treba da se soli. U Južnoj Koreji, Džejmi se pridružuje ženama koje prave tortu od crvenog pasulja u svojoj pekari.

 • 6

  Džejmijeva superhrana: Porodična gozba 1, 6

  +

  Džejmi shvata koliko je susam sveprisutan u kuhinji Južne Koreje nakon što proba njihov delikates od crne svinjetine. U Švajcarskoj, Džejmi istražuje najbolju fabriku čokolade u državi.