Džejmijevi gastronomski izleti

Džejmijevi gastronomski izleti

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Nedelja 24 oktobar u 22:00

  Francuski Pirineji (E05)

 2. Ponedeljak 25 oktobar u 13:00

  Atina (E06)

 3. Ponedeljak 25 oktobar u 23:00

  Atina (E06)

Sinopsis

Džejmijevi gastronomski izleti je nova ukusna serija o hrani. Džejmi će posetiti šest evropskih i mediteranskih zemalja, gde će otkriti ogromne kulinarske razlike i u svakoj emisiji naći inspiraciju za potpuno nove recepte.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Marakeš

  +

  Ovo je Džejmijevo prvo putovanje u Marakeš i njegova uzbuđenost je vidljiva. Džejmi istražuje grad i kuhinju koja je mešavina francuske, arapske i berberske kulture.

 • 2

  Andaluzija

  +

  Andaluzija u južnoj Španiji usredsređuje se na sastojke za proslave. Džejmi, koji živi u blizini Ronde i Estepona, pridružuje se matadorima koji vežbaju u najstarijoj areni Španije. Matadori vežbaju na kolicima sa rogovima.

 • 3

  Stokholm

  +

  Džejmi obožava švedsku kuhinju, koju čine sveži sastojci, kiseljenje i pasterizacija. Džejmi odlazi u potragu za gljivama na jednom od ostrva koja okružuju grad. Zatim Džejmi isprobava delikates koji se zove surstroming.

 • 4

  Venecija

  +

  Džejmi napušta tipične turističke atrakcije u Veneciji i sastaje se sa aristokratama u palati. Takođe, Džejmi upoznaje žene koje uzgajaju povrće iza rešetaka zatvora na Đudeki

 • 5

  Francuski Pirineji

  +

  U regionu Jug–Pirineji Džejmi uživa u Francuskoj loveći tartufe sa svinjom. Takođe, odlazi u lov na divlje svinje sa lovačkim psima.

  Sledeće na programu
  Nedelja 24 oktobar u 22:00
  Na 24Kitchen
 • 6

  Atina

  +

  U Atini, glavnom gradu Grčke, Džejmi vežba lov harpunom i upoznaje barmene koji su puni priča.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 25 oktobar u 13:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 25 oktobar u 23:00
  Na 24Kitchen