Džejmijevi laki i jednostavni recepti

Sinopsis

Džejmi se vraća sa najnovijim receptima kako bi inspirisao kuvare u domu da pokrenu svoju kreativnost. Koristeći samo pet sastojaka, Džejmi će podeliti recepte kuvarima koji vole hranu, ali nemaju dovoljno vremena za kuvanje složenih jela.

Epizode

 • 1

  Svinjska krmenadla / Grašak, pasulj / Puslice / Piletina

  +

  Džejmi se vraća sa novim serijalom lakih i jednostavnih recepata. Ove nedelje sprema četiri jela. Za početak sprema brze i lake svinjske kolenice vrhunskog ukusa. Zatim sprema jelo od baštenskog povrća, od graška, pasulja, čilija i mente.

 • 2

  Pančeta od bakalara / Jaja / Beli luk i piletina / Мango riža

  +

  Ove nedelje u serijalu "Džejmijevi laki i jednostavni recepti" Džejmi sprema neverovatno jednostavne i ukusne obroke. Za početak sprema dimljeni bakalar. To je savršeno riblje jelo kada ste u žurbi. Zatim sprema azijsko jelo punog ukusa.

 • 3

  Jagnjeći kari / Bundeva / Testenina sa škampima / Musli štangla

  +

  Ove nedelje u serijalu "Džejmijevi laki i jednostavni recepti" Džejmi sprema neverovatno jednostavne i ukusne obroke. Za početak sprema jagnjeći kari, koji je skuvan za neverovatno kratko vreme. Zatim pravi salatu od bundeve sa harisom.

 • 4

  Šnicla / Salata od lubenice / Školjke / Kruške sa alkoholom

  +

  Džejmi sprema četiri neverovatna jela ove nedelje. Za početak pravi govedinu u voku, što je odlično jelo kada nemate mnogo vremena. Džejmi zatim sprema jelo kojim slavi dolazak leta, salatu od lubenice, rotkvice i feta sira.

 • 5

  Patlidžan / Testenina sa tunjevinom / Govedina rendang / Špargla

  +

  Ove nedelje Džejmi sprema četiri korisna i ukusna jela koristeći samo pet sastojaka. Za početak će spremiti testeninu sa sicilijanskom tunjevinom. To je jedan od najbržih porodičnih ručkova koje možete spremiti. Zatim sprema ukusne patlidžane.

 • 6

  Jagnjetina / Farfalje od gorgonzole / Piletina / Kari od spanaća

  +

  Džejmi sprema četiri neverovatna jela. Za početak, sprema jagnjetinu pečenu u tiganju. To je prelepo pečenje koje je gotovo za veoma kratko vreme. Zatim sprema farfalje sa kruškom i gorgonzolom. To je otmeno i lagano jelo sa testeninom.

 • 7

  Losos / Karfiol / Pečena svinjska kobasica / Čeri pirinač

  +

  U ovonedeljnoj epizodi serijala "Džejmijevi laki i jednostavni recepti" kuvar sprema četiri neverovatno jednostavna i uksuna jela. Za početak sprema ljutkastu testeninu sa dimljenim lososom. To je jelo za dvoje koje se brzo pravi i bogatog je ukusa.

 • 8

  Jagnjetina / Salata od sočiva / Džigerica, slanina / Tahini nudle

  +

  Ove nedelje Džejmi će podeliti četiri nova recepta. Kuvar sprema paprikaš od jagnjetine, koji se brzo kuva, ali je bogat ukusima. Zatim sprema brzu i ukusnu salatu od sočiva. Pravi i jelo od džigerice, slanine i luka.

Recepti