Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Džejmijevi laki i jednostavni recepti

Emisija „Džejmijevi laki i jednostavni recepti“ je vrhunska zbirka recepata koji se brzo pripremaju i lako pamte. To je savršeno za one koji vole domaću hranu, ali nemaju vremena ili energije za komplikovanu pripremu.

Koristeći sve svoje kulinarsko umeće, Džejmi je napravio zapanjujuću kolekciju smešno korisnih i nečuveno ukusnih jela za koje je potrebno samo PET sastojaka. Ovi recepti bez stresa su savršeni za dane kada imate mnogo posla, a pripremaju se od minimalnog broja elemenata i pružaju maksimalan ukus.

Bilo da ste majstor u kuhinji ili potpuni početnik, koristeći ove fantastične kombinacije sastojaka i trikove za uštedu vremena, čak i oni koji imaju najmanje vremena će pripremiti jelo koje će sve oboriti s nogu.