KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Džejmijevi laki i jednostavni recepti

Emisija „Džejmijevi laki i jednostavni recepti“ je vrhunska zbirka recepata koji se brzo pripremaju i lako pamte. To je savršeno za one koji vole domaću hranu, ali nemaju vremena ili energije za komplikovanu pripremu.

Koristeći sve svoje kulinarsko umeće, Džejmi je napravio zapanjujuću kolekciju smešno korisnih i nečuveno ukusnih jela za koje je potrebno samo PET sastojaka. Ovi recepti bez stresa su savršeni za dane kada imate mnogo posla, a pripremaju se od minimalnog broja elemenata i pružaju maksimalan ukus.

Bilo da ste majstor u kuhinji ili potpuni početnik, koristeći ove fantastične kombinacije sastojaka i trikove za uštedu vremena, čak i oni koji imaju najmanje vremena će pripremiti jelo koje će sve oboriti s nogu.