Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Džejmijevi petnaestominutni obroci

Nastavljajući uspeh prethodnih serijala, Džejmijevi petnaestominutni obroci dižu koncept brzih, svakodnevnih obroka na viši nivo. Skraćujući proces kuvanja još više, svaka polučasovna epizoda nudi dva obroka koja zahtevaju po samo 15 minuta pripreme!

Neposredan kao i uvek, Džejmi će upoznati gledaoce s pripremom obroka, otkrivajući štosove i cake za pomoć prosečnim domaćicama, kako bi im omogućio da na sto stave nešto za klasu iznad uobičajenog nedeljnog obroka. Serijom su obuhvaćene klasične britanske i mediteranske namirnice, ali Džejmi crpi inspiraciju i iz Azije, uključujući tajlandske, indijske i kineske ideje, kako bi unapredio kućni meni i ponudio nove ukuse nepcima modernih porodica.

Džejmijevi petnaestominutni obroci će inspirisati i oduševiti gledaoce i pokazati im šta mogu da ostvare za malo vremena, svakog dana u nedelji.

Najnoviji recepti