KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Goli kuvar

Mlad, urban i strastven kad je u pitanju hrana, 23-godišnji Džejmi Oliver bio je pionir modernog življenja i kuvanja u vreme kada je serija nastala. Uz njegov princip da restoranske recepte ogoli do same srži, serijal Goli kuvar prati Džejmija dok kuva za prijatelje i rodbinu. On kombinuje profesionalnu obuku sa energijom i entuzijazmom i pokazuje da obedovanje kod kuće može da bude lep provod uz minimum truda i maksimum ukusa. 

Po Džejmijevim rečima, čak i oni koji zaziru od kuhinje mogu da spremaju obroke, privlačne za oko koliko i ukusne. U svom stanu na Ist Endu, on sprema razne vrste hrane: od salate do pečenja, od deserta do testenine, kombinuje smele ukuse sa novim sastojcima, ali bez komplikovane i dugotrajne procedure i kuvarskog žargona. 

Džejmi najviše voli da provede veče spremajući originalni obrok. Bilo da je u pitanju svečana večera za dvanaestoro na devojačkoj večeri njegove sestre, gozba posle svirke za njegovu grupu ili porodični obrok dok čuva svog malog rođaka, Džejmi dokazuje da hrana može da se priprema brzo, zabavno i u društvu.