Gordon, Đino i Fred na putovanju

© Studio Ramsay and all3media international
Gordon, Đino i Fred na putovanju

Sinopsis

Tri velika ega i jedan mali kamper. Ovog puta Gordon Remzi, Đino Dakampo i Fred Sirije putuju po Meksiku i SAD u najnovijem kamperu. Nakon neverovatnih iskustava na turneji po Evropi, Gordon želi da pokaže Ameriku dvojici kolega.

Epizode

 • 1

  Božićni specijal

  +

  Gordon, Đino i Fred okupljaju se kako bi proslavili Božić na najneobičnijem mestu. Stigli su u zemlju tažina, čaja od nane, zmija, šafrana, peščanih dina i kamila. Stigli su u Maroko.

 • 2

  Meksiko

  +

  Đino je već bio u Meksiku radi snimanja serijala "Italijan u Meksiku" i misli da može da otkrije neke kulinarske tajne Gordonu i Fredu. Momci kreću u potragu za najboljim doručkom na svetu. Freda je skoro zgnječila tegla tekile od 4,5 kg.

 • 3

  Las Vegas

  +

  Napokon, momci su stigli u SAD i Gordon želi da pokaže Fredu i Đinu da su hrana i sveži sastojci izvanredni. Međutim, prvo je na redu let helikopterom iznad Velikog kanjona Kolorada.

 • 4

  San Francisko

  +

  Đino i Fred su uzbuđeni što putuju u San Francisko kako bi organizovali sopstvenu verziju Leta ljubavi. Đino se raduje što će posetiti mesto koje prikazuje hipike, seks, drogu i rokenrol. Fred se priseća pesme "YMCA".

 • 5

  Teksas

  +

  Nakon četiri nedelje putovanja, Đino odmara noge na zadnjem sedištu dok se momci voze auto-putem u Teksasu. Teksas je poznat kao raj za ljubitelje mesa i Gordon želi da pokaže Evropljanima najbolji roštilj na svetu.