KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Gozba na ostrvu: Piter Kuruvita

Strast ka kulinarskim avanturama vodi Pitera Kuruvitu da istražuje ostrvske zemlje svojih najbližih komšija. Vrativši se iz Šri Lanke, Piter kreće neutabanim putem kroz malu regiju punu kulturne raznolikosti.

Piter će provesti svoje vreme odlazeći na ostrva od Filipina do Indonezije, putovanjem brodom do Vanuatua pre nego što završi svoju avanturu na Kukovim ostrvima.

Ostvarujući dirljive kontakte sa lokalnim porodicama, Piter doživljava bogatu kulturu svakog društva i uči tajne njihove kuhinje. Na njegovom meniju je mnogo morskih plodova, tu je i indonežanski kari od tune, filipinska kisela čorba i krabe iz Tihog okeana sa morskim plodovima.

Svinjetina je, takođe, popularan sastojak u ishrani naroda Jugoistočne Azije. Za porodična okupljanja ne postoji ništa bolje od svinjetine.