Gurman iz Barose: Džastin Skofild

Sinopsis

Istražite sva prelepa vina i hranu doline Barosa sa Džastin Skofild, jednom od najprepoznatljivijih kuvarica Australije. Džastin vodi gledaoce u razgledanje jedne od najstarijih vinskih regija Australije koja je poznata po svom crnom vinu.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Džastin istražuje tradicionalnu francusku kuhinju i pravi tart tatin sa francuskim lukom šalotom i pečenim tikvicama s limunom i belim lukom. Sve upotpunjuje lokalnim vinima.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Džastin i njen prijatelj kuvar Kulum pripremaju rižoto sa cveklom, feta sirom i lešnicima. Zatim slede brusketi s paradajzom. Džastin se vraća u "Barossa Valley Wine Company", gde priprema jagnjeće kotlete.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Džastin putuje u prelepi voćnjak gde priprema svežu ćuretinu s poširanim kajsijama. Zatim se Džastin sastaje s glavnim kuvarom Derekom Salmonom i pripremaju morsku pastrmku u džinu s pavlakom.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Džastin prvo priprema nektarine i halumi sir na roštilju, zatim priprema čizburger od rendane govedine i odlazi na degustaciju vina i raviola s mladim kozjim sirom.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Džastin pravi picete sa kruškom, pršutom i rukolom, koje će poslužiti sa vinom "Gravel Track Shiraz". Zatim priprema nudle sa ljubičastim bukovačama i taljatele sa pačetinom i gljivama.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Džastin priprema sirovu kobasicu "mettwurst" na nemački način i tostirani sendvič sa kiselim kupusom, u mesari "Steiny's Traditional Mettwurst".