Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Hestonov recept za romansu

Dan zaljubljenih, dan s najviše ljubavi, kada otprilike 16 miliona parova u Velikoj Britaniji slavi uz romantičan obrok. Ali postoji li zaista veza između hrane i romanse?

Svake godine pre ovog važnog datuma, eksperimentalnog kuvara Hestona Blumentala pitaju da li zaista misli da postoji recept za romansu. Ljudi žele da znaju da li postoji precizna kulinarska formula koja pomaže da se ljubavni život začini.

U ovoj jedistvenoj specijalnoj emisiji za Dan zaljubljenih, Heston se udružio s timom stručnjaka iz sveta nauke i psihologije da bi pokušao da osmisli obrok koji će uticati na vezu i osećanja parova. Pozvao je pet parova u različitim fazama veze da iskuse rezultate obroka koji hrane više čula.