KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Hestonova čudesna hrana

Hrana ogromnih dimenzija!

U ovoj fantastičnoj seriji, svetski poznati kuvar Heston Blumental stvara neverovatne, velike verzije obroka i poslastica, vraćajući čuđenje i uzbuđenje koje je izazivala hrana u detinjstvu.

Hvatajući se u koštac s doručkom, Heston priprema najveće kuvano jaje na svetu i cerealije epskih razmera. On stvara najveći sladoled na točenje u kornetu koji je svet ikada video, dovoljno veliki da nahrani ceo grad i začinjen posebnim loptama boje! Pauza za čaj se slavi ogromnom piramidom od kesica za čaj koja se kuva u džinovskom čajniku, a tu je i ogroman paket Hestonovog posebnog keksa za umakanje.

Heston se pretvori u Vilija Vonku i proslavlja sve slatke stvari, od najvećeg pakovanja čokoladica „rolo“, do slika koje mogu da se ližu. Klopa iz pabova ponovo postaje zabavna kad Heston preuzme ovu važnu britansku instituciju. Napravivši čitav pab unutar ogromne pite, jestivi sto za bilijar i poker aparate koji izbacuju grickalice, pripremio je dovoljno hrane za čitavo selo. Čitav tematski park je ispunjen velikim favoritima iz kutije za ručak, a Heston mora da se pe...