KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Hleb Pola Holivuda

„Hleb Pola Holivuda“ je izvrsna nova serija najistaknutijeg britanskog pekara zanatlije koji pokazuje gledaocima sve što treba da znaju o pečenju hleba.

Pol strastveno veruje da svako može da ispeče hleb. Pečenje hleba mu je u krvi i poput njegovog dede i oca pre njega, on je posvećeni pekar proteklih 30 godina.

Vodeći gledaoce na neverovatno putovanje od klasičnih britanskih hlebova, Pol nas podučava kako se pravi hleb sa sodom bikarbonom, somun, kontinentalni hleb, hleb od kiselog testa i obogaćeni hleb. Osim saveta i trikova zanata, Pol nam takođe pokazuje da je hleb mnogo više od nečega što štrpkamo čekajući da stigne glavno jelo – on sam može da bude obrok. Prelepi doručak, lagani ručak, poslastica uz čaj ili bogata zadovoljavajuća večera – u ovoj seriji, hleb je na sredini pozornice.

Najnoviji recepti