KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Hrana i piće

Mesto gde će se raspravljati o hrani i piću.

Topao i zabavan serijal koji vodi popularni kuvar nagrađen Mišlenovom zvezdom, Mišel Ru Mlađi. Njegovu strast za hranom i pićem oživljava kroz njegove prelepe recepte, iznenađujuće proizvode i kuhinjske tajne.

Čuvenom kuvaru pridružuje se nagrađivani stručnjak za pića Kejt Gudman, koja deli svoje poglede na vina, žestoka pića i piva, ali i mišljenje o bezalkoholnim pićima. Tokom serijala, Mišelu se pridružuju mnoga poznata imena iz prehrambene industrije, koji uz razgovor i zdravu konkurenciju donose neverovatne činjenice i ukusne ideje o hrani.

Govoriće se i o trenutnim trendovima u ishrani i piću. Od tema poput hrane za dušu do brze hrane i ideja za peciva i kolače, do tema o zabavi, ovaj lagani serijal objasniće vam sve što treba da znate o tome kako se danas jede.