Hrana i piće

Sinopsis

Tokom trajanja serijala, čuvenom kuvaru Mišelu Rou Mlađem pridružuju se velika imena iz kulinarske industrije, koja će podeliti neverovatne činjenice i ukusne ideje za recepte.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Tom Keridž ‒ Britanska hrana

  +

  Kulinarska legenda Mišel Rou Mlađi i stručnjak za pića Kejt Gudman i kuvar nagrađen Mišlenovom zvezdom, Tom Keridž, zajedno pokušavaju da spreme savršeno pečenje.

 • 2

  Meri Beri ‒ Pecivo

  +

  Kulinarskoj legendi Mišelu Rou Mlađem i stručnjaku za pića Kejt Gudman se pridružuje kraljica britanskog pekarskog zanata, Meri Beri, da bi spremili savršen popodnevni čaj.

 • 3

  Džun Tanaka ‒ Ulična hrana

  +

  Kulinarskoj legendi Mišelu Rou Mlađem i stručnjaku za pića Kejt Gudman pridružuje se kuvar i preduzetnik u uličnoj hrani, Džun Tanaka, kako bi spremili savršen hamburger. Kuvarica i pisac Monika Galeti, pokazuje tajne kako nagovoriti decu da jedu zdravo.

 • 4

  Monika Galeti - Hrana za utehu

  +

  Kulinarskoj legendi Mišelu Rou Mlađem i stručnjaku za pića Kejt Gudman pridružuje se pisac i kuvar Monika Galeti. Spremaju omiljeno jelo Mišela Roua, pastirsku pitu. Pisac o hrani Vilijam Sitvel smatra da je svet poludeo za nostalgičnom hranom.

 • 5

  Anđela Hartnet ‒ Italijanska hrana

  +

  Mišelu Rou Mlađem i stručnjaku za piće Kejt Gudman pridružuje se velško-italijanska kuvar Anđela Hartnet, kako bi spremili savršen italijanski ragu sa testom. Metju Fortu smeta neautentičnost njegove omiljene hrane izvan matične zemlje.

 • 6

  Rejčel Ku ‒ Zabavljanje

  +

  Kulinarskoj legendi Mišelu Rou Mlađem i stručnjaku za pića Kejt Gudman pridružuje se kuvar i pisac o hrani Rejčel Ku, da bi spremili savršeno luksuzno jelo koje će sigurno impresionirati prijatelje.