KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Ishrana za spas života

Ovaj kontraverzni program prikazuje kakve sve posledice može da ima loša dijeta ili nepravilna ishrana. Tri eksperta – kuvar, lekar i anatom, otkriće nam kako se proizvodi hrana koju jedemo i kakve fatalne efekte može da izazove. 

Od „rođenja“ veštačkih proizvoda, do smrti zavisnika od brze hrane, oni analiziraju šta danas jedemo i predočavaju nam stvarna dejstva nezdrave ishrane. 

Kao kuvar, Džejmi Oliver, će nam pokazati šta se nalazi u brzoj hrani koju jedemo i kako se ona priprema; lekar će nam otkriti uticaj dijeta i brze hrane na ljudski organizam; i konačno anatom Dr Gunter von Hagens izvešće disekciju ljudskog organizma kako bi pokazao šta gojaznost zaista znači.