KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Jednostavno Najdžela

Prelepa i inspirativna kao i uvek, Najdželina najnovija serija – Jednostavno Najdžela – predstavlja gledaocima nov i pojednostavljen pristup pripremi hrane i obrocima.

Predstavljajući po nekoliko jela u svakoj emisiji, Najdžela svaki recept koristi da se poveže sa publikom kao nikad pre, priča intimnu priču o svakom jelu pre nego što ga pripremi, otkriva specifične sastojke zbog kojih su joj ta jela omiljena i daje nam savete kako da olakšamo sebi život u kuhinji – a i izvan nje!

Najdžela se takođe upušta u poduhvate van kuhinje da bi podelila sa nama jednostavne stvari koje čine da bude zadovoljna u kuhinji – bilo da je reč o ritualu kupovine omiljene vekne u pekari, inspiraciji koju dobija od odličnog komada mesa u lokalnoj mesari ili nalaženju začina koji će unaprediti njen omiljeni recept.

Najnoviji recepti