Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Jednostavno Najdžela

Prelepa i inspirativna kao i uvek, Najdželina najnovija serija – Jednostavno Najdžela – predstavlja gledaocima nov i pojednostavljen pristup pripremi hrane i obrocima.

Predstavljajući po nekoliko jela u svakoj emisiji, Najdžela svaki recept koristi da se poveže sa publikom kao nikad pre, priča intimnu priču o svakom jelu pre nego što ga pripremi, otkriva specifične sastojke zbog kojih su joj ta jela omiljena i daje nam savete kako da olakšamo sebi život u kuhinji – a i izvan nje!

Najdžela se takođe upušta u poduhvate van kuhinje da bi podelila sa nama jednostavne stvari koje čine da bude zadovoljna u kuhinji – bilo da je reč o ritualu kupovine omiljene vekne u pekari, inspiraciji koju dobija od odličnog komada mesa u lokalnoj mesari ili nalaženju začina koji će unaprediti njen omiljeni recept.

Najnoviji recepti