Jednostavno Najdžela

Sinopsis

Predstavljajući po nekoliko jela u svakoj emisiji, Najdžela svaki recept koristi da se poveže sa publikom kao nikad pre, priča intimnu priču o svakom jelu pre nego što ga pripremi, otkriva specifične sastojke zbog kojih su joj ta jela omiljena i daje nam savete kako da olakšamo sebi život u kuhinji.

Epizode

Sezona1
 • 1

  BRZO I SMIRENO

  +

  Opušten, nadahnujuć i prepun ukusnih recepata, ovaj serijal sa Najdželom Loson pokazaće nam kako hrana može da poboljša naše raspoloženje i probudi nam volju za životom. U prvoj epizodi, Najdžela će nam pokazati brze i lake recepte.

 • 2

  ŠTANGLICE ZA DORUČAK

  +

  Najdžela Loson pokazuje kako kuvanje može da nas oraspoloži i oživi. Najdžela predstavlja recepte za zdrave štanglice i hrskave pileće kotlete.

 • 3

  PORODIČNO OMILJENO JELO

  +

  Najdžela Loson pokazuje kako kuvanje može da nas oraspoloži i oživi. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog porodičnog jela: penastih palačinki od zobi sa sirupom od malina i meda.

 • 4

  VIBRACIJE ZA UTEHU

  +

  Najdžela Loson pokazuje kako kuvanje može da nas oraspoloži i oživi. Ova epizoda bavi se stvaranjem prijatnog okruženja sa receptima za čai mafine i riblje takose.

 • 5

  BALANS ŽIVOTA

  +

  Balans u životu se pronalazi u saznanju da različiti dani zahtevaju različitu hranu. Najdžela Loson podeliće recepte kako biste pronašli ravnotežu u kuhinji.

 • 6

  HRANA ZA DOBAR OSEĆAJ

  +

  Najdžela servira poslednji deo svog jela za dobro raspoloženje. Recepti čine dimljene škojke sa tajlandskim bazilikom, ukusnom granolom sa maslinovim uljem i mlevenim halumijem sa slatkim čili sosom.