KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Jolina domaća kuhinja

"Jolina domaća kuhinja" je usredsređena na isticanje prijatnosti domaće kuhinje koju karakteriše specifičan i neodoljiv šarm. Njena priča je u isto vreme puna akcije i informacija.

Domaćica Joli je savremena i energična osoba koja koristi svaku priliku da iz svog gradskog doma pobegne u kuću na planini da bi se bavila svojim hobijem - kuvanjem i eksperimentisanjem s prirodnim proizvodima koji dolaze direktno iz bašte ili od lokalnih dobavljača.

Ona je prijateljski nastrojena, nasmejana i uzbuđena zbog prilike da s publikom podeli svoju strast za kuvanjem divne i izvrsne hrane. Svi recepti, iako su neki od njih klasični, biće krojeni po njenom ličnom ukusu i životnom stilu.

Najnoviji recepti