Parfe od bele čokolade i kikirikija

02:59

Sinopsis

Kersten Tibals veruje da je čokolada ključ sreće i opravdava svoj nadimak "Kraljice čokolade" u novoj sezoni, tokom koje predstavlja zanimljive tehnike i neobične kulinarske trikove koji daju ono nešto posebno, prilikom pripreme peciva, kod kuće.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Kraljica čokolade, Kersten Tibals priprema bogate, vazdušaste pudinge i keksiće sa citrusnim aromama. Zadivite goste elegantnim čokoladnim korpicama i neverovatnim dakizom od bele čokolade, sa pistaćima.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Gledaoci će naučiti kako da zadive goste čokoladnim olovkama. Zatim će naučiti da naprave dve čokoladne torte. Za kraj tu je recept za klasične trufle, koje svi obožavaju.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Za početak dana, tu su Kerstenine tople, čokoladne kocke, i čokoladna babka sa voćem. Zatim, na meniju je ukusan trajfl od jagoda i pavlake i "parfait" sa belom čokoladom i kikirikijem.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Ova epizoda će razveseliti decu. Prvo, gledaoci će naučiti da naprave čokoladne lizalice na štapiću, bogatu tortu od čokolade i meringua, sladoled sa kolačima od kokosa, i čokoladne zalogaje punjene karamelom.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Za praznike, Kersten priprema slojevitu čokoladnu tortu sa bobicama, zatim sledi čokoladna rozata. Kraljica čokolade otkriva svoj tajni recept za namaz od ruma i suvih grožđica, koji odlično ide sa pohovanim hlebom.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Kersten priprema kremasti semifredo sa jagodama, zatim priprema jednostavne lizalice sa čokoladom. Kersten takođe pravi ukusni mramorni kolač i neverovatno ukusne brioš zemičke.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Od elegantnih labudova do nežnih čokoladnih štapića, vreme je za pripremu čokoladnih deserata koji su jednako dobri kao u vrhunskim restoranima. Na meniju su jagode umočene u čokoladu i ukusni šampinjoni sa čokoladnim meringuom.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  U današnjoj epizodi, Kersten otkriva tajnu pripreme ljutkastog pića sa ledenom čokoladom, kao i savršenu dekoraciju za ovo piće. Na meniju je i nugat od bele čokolade sa aromom ananasa i karamelizovano pecivo sa čokoladom.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  U ovoj epizodi, Kersten priprema zemičke od profiterole testa sa limetom i kokosom, zatim sledi jednostavan tart od pavlake i malina. Kersten takođe priprema čokoladne snežne kugle i čokoladni brauni.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Kraljica čokolade, Kersten Tibals pravi čokoladnu varijaciju čurosa sa bogatim, čokoladnim "fudge" sosom. Zatim sledi recept za neodoljive keksiće od kokosa, kao i obareni "bao" od čokolade, koji će se svima dopasti.

Recepti