KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Kraljica čokolade

Tokom 13 epizoda ove serije, Kirsten će pokazati gledaocima niz neverovatno pametnih i inovativnih trikova, saveta i lukavstava koji će vratiti uzbuđenje i oduševljenje u kuhinju.

Kirsten je razvila niz jednostavnih i lakih procesa i tehnika koristeći kuhinjski pribor koji svako ima u svojoj kuhinji, da bi napravila neverovatne deserte, a mnogi od njih mogu da se pripreme za manje od 20 minuta. Rezultati će vas zapanjiti!

Kirsten Tibals, koju je Prvi kuvar proglasio kraljicom čokolade, spada među najslavnije australijske kuvare i međunarodno je priznata poslastičarka.

Kirsten je predstavljala Australiju na Svetskom šampionatu poslastičara u Las Vegasu, gde je prepoznata kao najbolja na svetu za ručno pravljene čokolade, a osvojila je i zlato na Olimpijadi poslastičara u Nemačkoj. Takođe je bila sudija na takmičenju Svetskih majstora čokolade u Parizu, Poslastičarskom gran-priju u Japanu i selekciji Nacionalnih majstora čokolade u Londonu.

Najnoviji recepti