Parfe od bele čokolade i kikirikija

02:59

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Sreda 6 decembar u 17:00

  Čokoladna dekoracija kod kuće (E03 - S01)

 2. Sreda 6 decembar u 17:30

  Čokoladna pasta za lako modelovanje (E04 - S01)

 3. Četvrtak 7 decembar u 09:00

  Čokoladna dekoracija kod kuće (E03 - S01)

Sinopsis

Kersten Tibals veruje da je čokolada ključ sreće i opravdava svoj nadimak "Kraljice čokolade" u novoj sezoni, tokom koje predstavlja zanimljive tehnike i neobične kulinarske trikove koji daju ono nešto posebno, prilikom pripreme peciva, kod kuće.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Kraljica čokolade, Kersten Tibals priprema bogate, vazdušaste pudinge i keksiće sa citrusnim aromama. Zadivite goste elegantnim čokoladnim korpicama i neverovatnim dakizom od bele čokolade, sa pistaćima.

  Sledeće na programu
  Sreda 20 decembar u 17:30
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Četvrtak 21 decembar u 09:30
  Na 24Kitchen
 • 2

  Epizoda 2

  +

  Gledaoci će naučiti kako da zadive goste čokoladnim olovkama. Zatim će naučiti da naprave dve čokoladne torte. Za kraj tu je recept za klasične trufle, koje svi obožavaju.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 21 decembar u 17:00
  Na 24Kitchen
 • 3

  Epizoda 3

  +

  Za početak dana, tu su Kerstenine tople, čokoladne kocke, i čokoladna babka sa voćem. Zatim, na meniju je ukusan trajfl od jagoda i pavlake i "parfait" sa belom čokoladom i kikirikijem.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 21 decembar u 17:30
  Na 24Kitchen
 • 4

  Epizoda 4

  +

  Ova epizoda će razveseliti decu. Prvo, gledaoci će naučiti da naprave čokoladne lizalice na štapiću, bogatu tortu od čokolade i meringua, sladoled sa kolačima od kokosa, i čokoladne zalogaje punjene karamelom.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Za praznike, Kersten priprema slojevitu čokoladnu tortu sa bobicama, zatim sledi čokoladna rozata. Kraljica čokolade otkriva svoj tajni recept za namaz od ruma i suvih grožđica, koji odlično ide sa pohovanim hlebom.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Kersten priprema kremasti semifredo sa jagodama, zatim priprema jednostavne lizalice sa čokoladom. Kersten takođe pravi ukusni mramorni kolač i neverovatno ukusne brioš zemičke.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Od elegantnih labudova do nežnih čokoladnih štapića, vreme je za pripremu čokoladnih deserata koji su jednako dobri kao u vrhunskim restoranima. Na meniju su jagode umočene u čokoladu i ukusni šampinjoni sa čokoladnim meringuom.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  U današnjoj epizodi, Kersten otkriva tajnu pripreme ljutkastog pića sa ledenom čokoladom, kao i savršenu dekoraciju za ovo piće. Na meniju je i nugat od bele čokolade sa aromom ananasa i karamelizovano pecivo sa čokoladom.

 • 9

  Epizoda 9

  +

  U ovoj epizodi, Kersten priprema zemičke od profiterole testa sa limetom i kokosom, zatim sledi jednostavan tart od pavlake i malina. Kersten takođe priprema čokoladne snežne kugle i čokoladni brauni.

 • 10

  Epizoda 10

  +

  Kraljica čokolade, Kersten Tibals pravi čokoladnu varijaciju čurosa sa bogatim, čokoladnim "fudge" sosom. Zatim sledi recept za neodoljive keksiće od kokosa, kao i obareni "bao" od čokolade, koji će se svima dopasti.

Recepti