Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Lako može svako

Emisija „Lako, može svako“ gledaocima predstavlja umetnost pripremanja zdrave i ukusne hrane. Uz mnogo novih ideja kako za kratko vreme napraviti originalan obrok, emisija donosi jednostavne recepte u kojima svako može da se oproba.

Od 26. januara 2014. gledaoci u celom regionu (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, i druge balkanske zemlje) mogu da prate dobro poznatu emisiju. 24Kitchen je ponovo ukazao poverenje mladom i energičnom kuvaru Nenadu Veljkoviću. Sve polučasovne epizode su snimljene na nekoliko lokacija u Sofiji i Beogradu.

Nenad će svojim gledaocima, koji su većinom zaposleni i pate od hroničnog nedostatka slobodnog vremena, odati tajnu pripremanja jednostavnih, svežih i ukusnih obroka. Nenad dokazuje da je zdrava ishrana apsolutno moguća, uprkos našem ubrzanom stilu života, kao i da ne zahteva mnogo vremena. Takođe, saznaćemo i da se iza komplikovanih naziva jela često kriju vrlo jednostavni ukusi i ne više od 15 minuta pripreme.

Najnoviji recepti