KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Lorejn Paskal: Jednostavni recepti

Nadovezujući se na uspeh svoje prve serije, Lorejn Paskal nastavlja da deli svoje ukusne recepte, tajne i strasti u fantastičnoj novoj seriji "Jednostavni recepti".
Lorejn sada predstavlja recepte iz svih oblasti kulinarstva, za svaku zamislivu priliku, od jednostavnih jela za svaki dan do impresivnih prazničnih đakonija. Koristeći savete, trikove, tehnike, prečice i profesionalne kuhinjske tajne, ona predstavlja fenomenalne i svima dostupne recepte čiji su ukusi neverovatni.
Sa originalnim idejama, zanimljivom, raznovrsnom, modernom hranom i jelima iz svih krajeva sveta, svaki recept ima Lorejnin jedinstven pečat, što hranu čini jednostavnom, snažnom i apsolutno ukusnom.

Najnoviji recepti