KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Lorejnini brzi, sveži i laki obroci

U svojoj seriji „Lorejnini brzi, sveži i laki obroci”, Lorejn će otkrivati tajne kulinarskog zanata i prikazaće korisne prečice koje se u svakoj prilici mogu primeniti u kuhinji. Gledaoce će bez sumnje zakovati za ekran ova prelepa hrana.

Lorejn će u svakoj epizodi spremati pet primamljivih i pristupačnih jela. Od „sunčanog“ letnjeg obroka sa testeninom spremnog za četiri minuta, do bogate večere od tri jela za četiri osobe spremljene za manje od sat vremena, sve su to recepti osmišljeni za svežu hranu. Suviše često se oslanjamo na tegle, pakovanja i kupovne sosove koji olakšavaju kuvanje.

U ovoj seriji Lorejn nam pokazuje kako je lako spremiti hranu od potpuno svežih sastojaka, za mnogo manje vremena nego što nam se čini.

Najnoviji recepti