KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Majstori ukusa sa Garijem Miganom

Gari Mehigan zna šta je dobra hrana. Ovaj australijski kuvar koji je rođen u Engleskoj obučavao se u Konotu u Londonu i radio je u nekim od najboljih restorana u gradu pre nego što je otvorio sopstveni restoran. On je i sudija u emisiji „Master Chef Australia“. U ovoj novoj seriji je putovao u Indiju da bi proslavio svoju ljubav prema indijskoj kuhinji i da bi usput pripremao neka nova živopisna jela.

Sa humorom i otvorenošću kao zaštitnim znakovima, Gari se uputio u posetu nekim od najboljih restorana u Mumbaiju i Delhiju, istražujući njihovu mešavinu ukusa i učeći o širini njihovih veština i sastojaka koji se koriste u savremenoj indijskoj kuhinji. On se takođe susreće sa nekim od najčuvenijih indijskih kuvara, među kojima su Atul Kočar, Ranvir Brar i Tomas Zakarias, i sa njima priprema niz ukusnih jela.

Na kraju svake epizode, Gari je u svojoj kuhinji gde smišlja novo standardno jelo za restoran koje gledaoci mogu da pripreme kod kuće. Svako jelo će biti inspirisano ljudima koje je sreo i mestima koja je posetio i on će ga staviti na probu tako što će pozvati lokalnog kuvara, sla...