Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Mikelina klasična kuhinja

Kuvarica velško-italijanskog porekla Mikela Kiapa deli sa nama svoje omiljene recepte za 10 klasičnih italijanskih jela i upoznaje čuvene kuvare kako bi čula njihovo mišljenje o tome zašto je italijanska kuhinja toliko popularna i uticajna.

Danas su brusketi, lingvini i pesto omiljeni širom sveta, a italijanska kuhinja je međunarodno priznat izbor hrane koja se lako priprema, punog je ukusa i garantovano je zadovoljavajuća. Mikelin izbor uključuje jela koja su godinama omiljena, kao i neka neočekivana savremena jela. Njeni autentični, ali laki recepti zasnovani su na lekcijama koje je naučila od bake i deke iz Italije, ali takođe odražavaju savremene trendove, donoseći najbolje italijanske ukuse svima koji kuvaju kod kuće.

Među kuvarima koji pričaju o svojoj ljubavi prema italijanskoj kuhinji su Džejmi Oliver, Rut Rodžers, Teo Rendal, Aldo Zili, Valentina Haris, Đenaro Kontaldo, Sem Haris, Florens Najt i Džejkob Kenedi.

Najnoviji recepti