KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Mikelina toskanska kuhinja

Harizmatična kuvarica Mikela Kiapa nalazi inspiraciju u kulinarskim žarištima Toskane u ovoj predivnoj seriji o putovanjima i kuhinji.

Svaka epizoda je usredsređena na Mikeline posete živahnim pijacama, prepunim uličnim tezgama sa hranom, tradicionalnim proizvođačima i porodičnim tratorijama, gde ona proučava jela i sastojke koji su svojstveni ovoj oblasti u razvoju.

Pošto je odrasla u velško-italijanskoj porodici, hrana je uvek bila važan deo Mikelinog života, ali njeno uzbudljivo putovanje pokazuje da uvek ima još nečega što može da se nauči, proba i otkrije. Ova talentovana i entuzijastična kuvarica nalazi inspiraciju za sjajna nova jela koja će smućkati u svojoj kuhinji, uživajući u ovim izvrsnim ukusima sa svojom bučnom porodicom i deleći odlične recepte sa gledaocima.

Najnoviji recepti